Bemutatkozás

Bemutatkozás

Miben tudunk segíteni?

Hatékony munkánkkal. Ismerve a piaci trendeket, szokásokat és az érdeklődők igényeit folyamatosan szondázva sokkal könnyebb helyzetben vagyunk az ingatlanok eladása szempontjából, mint egy magánszemély. Ha ingatlant szeretne eladni, segítünk, hogy a lehető legjobb áron adja el a legrövidebb idő alatt, ha pedig vásárolna, segítünk megtalálni a számára legmegfelelőbb megoldást.
Hirdetéseink a reális piaci árat tükrözik, saját élethű fényképeink a valóságnak megfelelnek, nem állítunk valótlanságot az ingatlanok leírásában, megbízási szerződésünk könnyen értelmezhető, nem tartalmaz apró betűs részeket.

Személyes Találkozó

Egy ingyenes személyes találkozó alkalmával átbeszéljük az igényeit és az Önre váró folyamatot. Tisztázzuk az eladással, vagy vásárlással kapcsolatos költségeit beleértve az illetéket, adózást, eladóként a megbízási díjat. Igényei alapján egy testre szabott csomagot hozunk létre Önnek. Így pontosan azt kapja, amit szeretne, kiegészítve a mi szakmai tapasztalatunkkal és tudásunkkal. A gördülékeny együttműködéshez számunkra elengedhetetlen az állandó kapcsolattartás. Így tudjuk biztosítani számára, hogy elégedett legyen velünk. Számunkra ez a legfontosabb!

„Kölcsönös bizalomépítés

A megbízható piaci szereplőkkel együttműködünk és maximálisan törekszünk arra, hogy minden fél az ügylet befejezésével elégedett legyen.Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tulajdonosokkal és a leendő vevőkkel/bérlőkkel korrekt és kölcsönös bizalmon alapuló kapcsolatot alakítsunk ki.

Nálunk nincsenek meglepetések!

Ha ingatlan eladáson, vagy vásárláson gondolkozik fontos, hogy a teljes folyamattal és a várható költségekkel már előre tisztában legyen, hiszen így tudja a legjobb döntéseket meghozni. Ebben segítünk Önnek. Alább olvashatók a folyamatok, akár eladóként, akár pedig vásárlóként szeretne az ingatlanpiacra lépni.

Hogyan zajlik a folyamat, ha eladna?

1. Telefonos időpont egyeztetés
2. Személyes találkozó az ingatlanban
3. Az ingatlan kiajánlása vevőinknek
4. Megtekintések leszervezése, ingatlan bemutatása a vásárlóknak
5. Írásos vételi ajánlat
6. Energetikai tanúsítvány
7. Adásvételi-szerződés
8. Birtokba adás

Hogyan zajlik a folyamat, ha vásárolna?

1. Telefonos, vagy személyes egyeztetés
2. Díjmentes finanszírozási tanácsadás
3. E-mailes, vagy személyes kiajánlás, kínálat válogatás
4. Megtekintések egyeztetése
5. Megtekintés
6. Vételi ajánlattétel irodánkban
7. Adás-vételi szerződés ügyvéddel
8. Birtokba adjuk új otthonát!

Spórolj velünk. Kérd személyre szabott ajánlatunkat.