Szolgáltatások

Ingatlan adás-vétel

Ingatlanok széles választékát kínáljuk, az igények felmérését követően felkutatjuk és bemutatjuk az elképzeléseknek megfelelő ingatlant.

Albérlet közvetítés

A lakásokat, albérleteket, ingatlanokat azonnal felvesszük adatbázisunkba érdeklődő bérlőinknek és vevőinknek személyesen bemutatjuk.

Értékbecslés

Az értékeléseket végző munkatársaink az egész ország területén felsőfokú végzettséggel, ingatlan-vagyonértékelői képesítéssel, illetve sok éves értékbecslői tapasztalattal rendelkeznek.

Jogi tanácsadás

Ügyvédünk készségesen áll segítségére lakásvásárlás, házeladás esetén is, a különböző szerződéstípusok előkészítésétől kezdődően a jogi képviselet ellátásán keresztül a lebonyolításban.

Hitelügyintézés

Szakértő hitelügyintézőnk teljes körű hiteltanácsadással segít lerövidíteni a hosszadalmas procedúrát, segít a megfelelő hitelkonstrukció kiválasztásában, a hiteligénylés folyamatában.

Energetikai tanúsítvány készítése

A megrendelést követően azonnal továbbítjuk az adatait (név, település) az illetékes kolléga felé, aki elvégzi az ingatlan felmérését. Az elkészült dokumentumot elektronikusan, email-ben kézbesítjük, vagy irodánkban személyesen átveheti.

Spórolj velünk. Kérd személyre szabott ajánlatunkat.